Jullie hebben alles al tot in de puntjes geregeld, maar nog niets origineels gevonden voor het brengen van de trouwringen? Dan hebben wij voor u de uitkomst!

Als enige in Nederland heeft Gelegenheidsduiven Wijchen getrainde witte duiven die zich gespecialiseerd hebben in het brengen van trouwringen! Wordt het de bruid, de bruidegom of de trouwambtenaar? Onze goed getrainde duiven vliegen doelgericht naar de persoon van wie jullie willen dat hij of zij de ringen aangevlogen krijgt.

Wij hebben hier 3 prachtige duiven voor beschikbaar. Tijdens de ceremonie vliegen de prachtige witte duiven van achter uit de kerk/zaal naar het bruidspaar om hun daar de ringen de overhandigen. Het aanvliegen van de trouwringen kan ook buiten gebeuren mits de ruimte en weersomstandigheden daarvoor geschikt zijn. (Wij vliegen dan met demo ringen i.v.m. veiligheid)

Onder begeleiding van ons worden de duiven naar de standaard of de hand gefloten waarna jullie als bruidspaar of de trouwambtenaar de ringen aannemen en de ceremonie verder vervolgen. Daarnaast kunnen jullie er voor kiezen dit geheel aan te vullen met aansluitend een fotoshoot. Dit zorgt voor de allermooiste foto's! Onze duiven blijven in tegenstelling tot andere bruidsduiven op de hand zitten en vliegen dus niet weg, zij lenen zich uitstekend voor het maken van een prachtige bruidsreportage.

Prijs

€ 170,- euro voor het aanvliegen van de trouwringen (exclusief gereden kilometerkosten, a € 0,20 per gereden kilometer)

Een fotoshoot bij dit pakket is mogelijk voor slechts € 65,- euro

Uiteraard krijgen jullie met eigen fotograaf ruimschoots te tijd voor het nemen van de mooiste foto's, zelf vliegen met onze duiven behoort zeker tot de mogelijkheden voor het maken van enkele mooie vlieg foto's.

Willen jullie enkel een fotoshoot met onze prachtige witte duiven? Dat kan! 

Het tarief hiervoor is € 125,- euro (exclusief gereden kilometerkosten, a € 0,20 per gereden kilometer) voor 2 uren.

Wij informeren jullie tevens graag over alle mogelijkheden om deze feestelijke dag nog meer extra’s te geven, ook zijn speciale wensen of verzoeken natuurlijk van harte welkom. 

Cadeau tip: verras je aanstaande partner met dit exclusieve en originele cadeau!

Oefenen:

Om ervoor te zorgen dat er niets fout kan gaan op het moment van het aanvliegen van de ringen en om ervoor te zorgen dat jullie niet met vraagtekens komen te staan bieden wij kosteloos de mogelijkheid aan om kort voor jullie bruiloft een keer te komen oefenen met het aanvliegen van de ringen. Op deze manier raken jullie aan onze duiven gewent en de duiven aan jullie. Dit is mogelijk bij ons thuis in Wijchen.

Wij bieden uw fotograaf vrijblijvend aan om mee te komen oefenen, op deze manier kan ook de fotograaf vertrouwd raken met de vliegtechniek van de duiven.

Klantvriendelijkheid, goede service, diervriendelijk, professioneel en bovenal ruime ervaring zijn de speerpunten van Gelegenheidsduiven Wijchen, uw speciale dag is onze grootste zorg.