Door bij ons te reserveren gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.

 

* De gezondheid en het welzijn van onze dieren staat altijd op de eerste plaats, dierenwelzijn heeft prioriteit nummer 1!

 

* Betaling geschiedt altijd vooraf per bank.
Pas wanneer de betaling binnen is, staat de Uw boeking definitief vast. 

 

* Wij zijn altijd ruim voor de afgesproken tijd aanwezig, de afgelopen tijd is het helaas meermaals voorgekomen dat wanneer wij op locatie kwamen bij een gelegenheid, we te maken kregen met extreme vertraging. Wanneer er meer dan 45 minuten vertraging optreedt vanaf de afgesproken tijd voor een opdracht, behoud Gelegenheidsduiven Wijchen zich het recht om de locatie te verlaten. U heeft in dat geval géén recht op compensatie, aangezien wij al geruime tijd op locatie hebben gewacht.

* Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die is ontstaan door onze dieren.

Wij vliegen enkel met goed opgeleide vogels, in combinatie met eigen trainer. Daarbij dragen al onze vogels een telefoonring zodat mochten zij elders stranden wij altijd direct te bereiken zijn. Ook zijn onze vogels allemaal gechipt, met dank aan DAP (dierenartspraktijk) Zelhem. Daarnaast staan zij allemaal onder medisch toezicht bij dierenkliniek Kwint in Wijchen, jaarlijks worden zij ingeënt, ontwormt en ontluist.